Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Presseomtale m.m.

Østlandets Blad 16. oktober: Ekteparet Løvland fra Oppegård, forfatterne av 21 turbøker, skryter av Østfoldboka vår : «… en rikt illustrert bok, som er skrevet med en humørfylt, men samtidig informativ tekst – og fremstår kort sagt helt annerledes enn en tradisjonell turguide. Her oser det av kjærlighet og entusiasme til de heller lave kommunetoppene i Østfold».

TV Østfold.19. juli: Se og hør intervju med Bjørn og Anders. 

«Sommertid» har helsides intervju med forfatterne (juli-nr. av Høyda-avisa, gratis til 29 500 husstander i Moss, Råde, Våler og Son): « – Vi liker å kalle oss for litt nerdete turpensjonister, og da hører det med at man tar for seg mer enn bare selve beskrivelsen av hvordan man når de ulike toppene. Vi har satt oss relativt grundig inn i historien der vi har vært, og jeg vil påstå at enkelte steder har vi faktisk ryddet litt opp i lokalhistorien. Dette håper vi at skal være med på å skape litt debatt».

Smaalenenes Avis i dag om den nye turboka: «Lurer du på hva som er den høyeste toppen der du bor?» Hovedfokus i avisa er at tre mossinger blander seg inn i opptil flere høyde- og navnediskusjoner i de gamle kommunene i Indre Østfold. Og at vi foreslår å kalle opp den navnlause Skiptvet-toppen etter den nærmeste naboen.

Se Facebook-sida vår om lanseringa og bokbadinga i Heilmannparken i Moss 27. juni.

Rakkestad Avis: «Boka er humoristisk, fantasifylt og lettbeint skrevet, krydret med et mangfold av bilder og beskrivelser av atkomst, natur og historie knyttet til Østfold-toppene».

Sarpsborg Arbeiderblad: «Kortreiste topper i høyreist skog» er fornøyelig skrevet, vakkert innbundet og gir høyaktuelle turtips i disse koronatider».

Halden Arbeiderblad har fyldig omtale med fokus på «høydekonkurransen» mellom Bufarhaugen og Geiteryggen.

Bestill boka i nettbokhandelen Audiatur.  Eller kjøp på House of Foundation i Moss. Den fås også hos alle bokhandlerne i Østfold.

Lise Haugen Larsen i Mossebibliotekenes bokkafé, ca. 25 minutter ute i programmet: «Det er virkelig, virkelig et mesterverk disse gutta har prestert».

Moss Dagblad og Demokraten: «Boken er skrevet på en lettleselig og humørfylt måte, krydret med lokale kuriositeter og geologiske fakta».

Moss Avis: «Ekstra tenning ble det da kommune- og regionreformen skulle fjerne Østfold fra kartet – til fordel for et Viken hvor eks-Buskerud ville stikke av med alle de topografiske høydepunktene»,

I konkurranser på Ti på Topp Østfolds Facebookside kan du VINNE boka!

%d bloggere liker dette: